Η αποστολή για Πανιώνιο

Έτοιμοι για έναν ακόμα τελικό. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο, με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.
Η αποστολή για Πανιώνιο

Το πρόγραμμα της παραμονής του αγώνα στη Νέα Σμύρνη περιελάμβανε γυμναστική, rondo, δουλειά στις στατικές φάσεις και για φινάλε παιχνίδι με μπερδεμένους ρόλους.

O Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο παίκτες. Στον Πόντους Βέρνμπλουμ, που συνεχίζει να δουλεύει ατομικά και στον Λέο Ζαμπά , ο οποίος αναχώρησε για τη Βραζιλία με ειδική άδεια. Ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας στην πατρίδα του υπό την εποπτεία και την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με το κέντρο αποκατάστασης στη Βραζιλία. Ο Ζαμπά αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 27 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός για το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Ντόουγκλας , Μαουρίσιο , Ελ Καντουρί , Μίσιτς , Εσίτι , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λημνιός , Άκπομ , Σφιντέρσκι .

Διαβάστε ακόμη...