Και τώρα ο Πανιώνιος

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα του Παναιτωλικού με 0-3, παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος και πλέον γυρίζει σελίδα και στρέφει την προσοχή του στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Και τώρα ο Πανιώνιος

 

Οι νταμπλούχοι παρέμειναν αήττητοι για 490 συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν το εντυπωσιακό τους σερί και κόντρα στους Κυανέρυθρους.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει, οπότε λίγες ώρες μετά τη νίκη στο Αγρίνιο, παίκτες και τεχνικό επιτελείο πάτησαν και πάλι χορτάρι, αυτή τη φορά στη Νέα Μεσημβρία και σήκωσαν μανίκια για το επόμενο παιχνίδι.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς της Κυριακής (15.12) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης σε γήπεδο, γυμναστήριο και πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με δρομικές ασκήσεις, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και οικογενειακό δίτερμα σε μικρό χώρο.

Το ιατρικό δελτίο συνεχίζει να περιλαμβάνει μόνο τα ονόματα των Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ , που συνεχίζουν να δουλεύουν ατομικά για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Την Τρίτη (17.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας στις 15:30.

Διαβάστε ακόμη...