Έτοιμοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Το πρωτάθλημα της Super League συνεχίζεται κι όσο προχωρά, ανεβαίνουν οι απαιτήσεις κι αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας. Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (03.11) βρίσκεται μπροστά στην πρόκληση ενός ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.
Έτοιμοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

 

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του μετά την αναμέτρηση με το Βόλο δούλεψαν με ορίζοντα αυτό το ματς και τώρα καλούνται να πιστοποιήσουν την ανοδική πορεία του Δικεφάλου και να συνεχίσουν νικηφόρα εν όψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μαουρίσιο , ο οποίος δεν ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, τον Βαρέλα που βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο και τον Βέρνμπλουμ .

Οι Μαουρίσιο , Βαρέλα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με φυσική κατάσταση, αλλά κι ασκήσεις με μπάλα, ενώ ο Σουηδός έμεινε στο γυμναστήριο για ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική τόσο στο επιθετικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι και στις στατικές φάσεις. Μετά το τέλος της, ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε τους 19 παίκτες που αποτελούν την αποστολή και είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Κρέσπο , Ίνγκασον , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Ντόουγκλας Αουγκούστο , Ελ Καντουρί , Μίσιτς , Εσίτι , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λημνιός , Στοχ , Ζαμπά , Άκπομ , Σφιντέρσκι .

Διαβάστε ακόμη...