Σε ρυθμό και… καιρό Τρίπολης

Shelf cloud στη Θεσσαλονίκη μπορεί να μην είδαμε, αλλά η ηλιοφάνεια έδωσε τη θέση της στην κλασική μελαγχολική μουντάδα η οποία ταίριαζε με τη διάθεση της ημέρας, 20 χρόνια μετά την απώλεια των φίλων του ΠΑΟΚ στα Τέμπη.
Σε ρυθμό και… καιρό Τρίπολης

Στην βροχερή Τούμπα, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του δούλεψαν στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης, αλλά και στις στατικές φάσεις.

Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού ήταν ξανά ο Μίροσλαβ Στοχ , ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον άφησε εκτός της προπόνησης της Πέμπτης (03.10) και γυμνάστηκε κανονικά. Ετσι, το μοναδικό όνομα που υπήρχε στο ιατρικό δελτίο ήταν αυτό του Πόντους Βερνμπλουμ, ο οποίος συνεχίζει το δύσκολο και μοναδικό δρόμο της αποθεραπείας.

Ο Αντρέ Βιεïρίνια γυμνάστηκε κανονικά και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του τον περασμένο Απρίλιο.

Το Σάββατο (05.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα της ίδιας μέρας θ’ αναχωρήσει για την Τρίπολη.

Διαβάστε ακόμη...