Μετρώντας αντίστροφα ...

Ένταση, πάθος, σκληρή δουλειά και ανυπομονησία για επιστροφή στη δράση. Άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου μετρούν αντίστροφα για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Μετρώντας αντίστροφα ...

Η προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση του Σαββάτου (14.09, 19:00) κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι συνεχίζεται και η ομάδα έχει ανεβάσει κατακόρυφα ρυθμό και ένταση, προκειμένου να βγάλει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο εντός γηπέδου.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (12.09) είχε πολύ δουλειά και πάλι στον τομέα της τακτικής, ενώ έμφαση δόθηκε και στην φυσική κατάσταση, καθώς το τελευταίο κομμάτι ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό, με έντονα και ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Ο Φερνάντο Βαρέλα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα χωρίς πρόβλημα, ενώ οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ομάρ Ελ Καντουρί, ολοκλήρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, έκαναν κάποια σημαντικά τεστ ετοιμότητας και από αύριο θα δοκιμάσουν να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Την Παρασκευή (13.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:15 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη...