Επιχείρηση ανασύνταξη

Η δεδομένη απογοήτευση για την απώλεια ενός σημαντικού στόχου είναι αυτό που καλείται να διαχειριστεί σωστά ο ΠΑΟΚ,
Επιχείρηση ανασύνταξη

έτσι ώστε να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και να βγει πιο δυνατός μέσα από τα δύσκολα που έβαλε στον εαυτό του.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές τους βρίσκονται στην αρχή μιας καινούριας πορείας, η οποία δεν είχε την ιδανική αφετηρία, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς και είναι δρόμος αντοχής. Το ζητούμενο, λοιπόν, τώρα είναι η αντίδραση και η διατήρηση των κεκτημένων εντός συνόρων.

Η επόμενη μέρα βρήκε την ομάδα στο γήπεδο, να πιάνει δουλειά ενόψει του αγώνα για το πρωτάθλημα της Super League κόντρα στον Πανιώνιο, (Κυριακή 01.09, 19:00), στο γήπεδο της Τούμπας.

Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ασχολήθηκαν με το κομμάτι της φυσικής κατάστασης, την κυκλοφορία της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Η αναμέτρηση με τους Σλοβάκους ολοκληρώθηκε με δύο προβλήματα τραυματισμού.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κι εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, όπως κι ο έτερος τραυματίας Ντόουγκλας Αουγκούστο, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Το Σάββατο (31.08) o ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...