Στην… πίεση από την αρχή

Μία γεμάτη μέρα έφτασε στο τέλος της με ένα δυνατό προπονητικό πρόγραμμα στο Χορστ της Ολλανδίας, το οποίο θα είναι η έδρα του Δικεφάλου για τις επόμενες 10 μέρες.
Στην… πίεση από την αρχή

 Συγκέντρωση στην Τούμπα στις 08:00, αναχώρηση από το αεροδρόμιο Μακεδονία στις 10:15, άφιξη στη Γερμανία στις 13:00, ταξίδι με το λεωφορείο μέχρι το Χορστ, φαγητό, λίγη ξεκούραση και απευθείας στο γήπεδο.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δεν έχασαν χρόνο και σήκωσαν άμεσα μανίκια στην Ολλανδία, ξεκινώντας δυναμικά το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Η πρώτη προπόνηση είχε τα... πάντα. Ξεκίνημα με ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κορόιδο και στη συνέχεια τακτική. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε τέσσερα γκρουπ και ανά δύο δούλεψαν τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι, δίνοντας έμφαση στην πίεση ψηλά και στο build up από την πίσω γραμμή.

Στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τρεξίματα. Οι Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια έμειναν στο γυμναστήριο, ενώ ο Βέρνμπλουμ δούλεψε ατομικά στο γήπεδο.

Για την Παρασκευή (19.07) έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις για τις 10:00 και τις 17:30.

Διαβάστε ακόμη...