Ήρθε η ώρα για τον τελικό πρωταθλήματος

Εκατοντάδες μέρες προπόνησης. Χιλιάδες ώρες προετοιμασίας. Τεράστια προσμονή για ένα μεγάλο και δίκαιο κατόρθωμα που άργησε ένα χρόνο. 27 αγώνες. 24 νίκες. Μια ακόμα κι ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας.
Ήρθε η ώρα για τον τελικό πρωταθλήματος

Μια καταγραφή στοιχείων που χαρακτηρίζουν την αναμέτρηση της Κυριακής (14.04) κόντρα στη Λάρισα.

Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του έναν ακόμα τελικό. Ένα ματς που η νίκη τελειώνει την αναμονή και του δίνει τον τίτλο. Εύκολο δεν θα είναι σε καμία περίπτωση. Τι ήταν εύκολο από την αρχή της σεζόν, άλλωστε; Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει δείξει πως διαθέτει τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τη νοοτροπία να τα καταφέρει.

Σ' αυτόν τον τελικό ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ομάρ Ελ Καντουρί , Πέδρο Ενρίκε , Τσούμπα Άκπομ και φυσικά τους Μαουρίσιο , Πόντους Βέρνμπλουμ . Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Ελ Καντουρί είναι θλάση δευτέρου βαθμού στον ημιτενοντώδη και η απουσία του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε 3-4 εβδομάδες.

Στην τελευταία προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα, ο Ρουμάνος τεχνικός δούλεψε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.

Οι 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν για τη Λάρισα είναι οι:Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Μίσιτς , Κάνιας , Σάκχοφ , Ολιβέιρα , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ζαμπά , Λημνιός , Σφιντέρσκι , Καρέλης .

Διαβάστε ακόμη...