Έμφαση στην τακτική ...

Η Παρασκευή (12.04) ήταν ημέρα τακτικής για το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ενόψει της αναμέτρησης της 28ης κόντρα στην ΑΕΛ στο AEL FC Arena.
Έμφαση στην τακτική ...

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου προετοίμασε την ομάδα του πάνω στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό διπλό.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί κατά την διάρκεια της προπόνησης ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Μαροκινός θα κάνει εξετάσεις το βράδυ, με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ να κάνει λόγο για θλάση. Από θλάση 2ου βαθμού ταλαιπωρείται και ο Πέδρο Ενρίκε . Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε θεραπείες και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες. Στο γυμναστήριο και την πισίνα έμεινε ο Τσούμπα Άκπομ , που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Κανονικά συμμετείχαν με την ομάδα οι Ζαμπά , Μπίσεσβαρ και Κάνιας που έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν.

Το Σάββατο (13.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λάρισα.

Διαβάστε ακόμη...