Δουλειά για την τελική ευθεία

Μετά την απαραίτητη, σωματική και πνευματική, ξεκούραση της Δευτέρας (08.04), το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου επέστρεψε στη δουλειά και ξεκίνησε την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής (14.04) κόντρα στην ΑΕΛ.
Δουλειά για την τελική ευθεία

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από διάφορα παιχνίδια και ασκήσεις.Οι Τσούμπα Άκπομ και Λέο Ζαμπά έκαναν θεραπεία με το ιατρικό επιτελείο.

Ο Άγγλος φορ υποφέρει από κάταγμα διάφυσης 3ου μετακαρπίου στο δεξί χέρι, χωρίς παρεκτόπιση, του τοποθετήθηκε νάρθηκας και μόλις υποχωρήσει το πρήξιμο θα ξεκινήσει τρέξιμο. Ο Βραζιλιάνος συνέχισε το πρόγραμμά του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο ισχίο.Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , που αποκόμισε ενοχλήσεις στον προσαγωγό μετά τη μάχη με τη Λαμία, συμμετείχε στην αποφόρτιση και την αποθεραπεία της ομάδας, ενώ έκανε και θεραπεία. Τις επόμενες δύο θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα.Τέλος ο Ομάρ Ελ Καντουρί , που την Κυριακή συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Δικέφαλος την Τετάρτη (10.04) θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...