Η αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (02.04) με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας η προετοιμασία του Δικεφάλου για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να
Η αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό

ανακοινώνει μετά το τέλος του προγράμματος την αποστολή για την επικείμενη μάχη με τους Αρκάδες.

Η τελευταία πρόβα πριν τον ημιτελικό της Τούμπας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης. Πρώτα προθέρμανση και παιχνίδια 5 Vs 2, στη συνέχεια μαθήματα τακτικής από τον προπονητή και για φινάλε οικογενειακό δίτερμα και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Ο Δημήτρης Λημνιός συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ανεβάζοντας αισθητά ρυθμούς και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο γκρουπ. Ο Πόντους Βέρνμπλουμ δεν ήρθε στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά πήγε στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, όπου πραγματοποιεί ειδικό πρόγραμμα με τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου και τους φυσιοθεραπευτές. Εκτός μάχης είναι φυσικά και ο Χοσέ Μαουρίσιο .

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης (03.04, 19:00). Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:Πασχαλάκης , Παπαδόπουλος, Μάτος , Λύρατζης , Βιεϊρίνια , Γιαννούλης , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Κάνιας , Μίσιτς , Σάκχοφ , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Ενρίκε , Ζαμπά , Άκπομ , Σφιντέρσκι .

Διαβάστε ακόμη...