Δουλειά στην τακτική ...

Η απουσία αγώνα μέσα στην εβδομάδα δίνει τη δυνατότητα στο προπονητικό τιμ να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές ώστε ο ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στις επόμενες προκλήσεις που απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν, έχοντας βέβαια πάντα ως βάση το επόμενο παιχνίδι.
Δουλειά στην τακτική ...

Η Τετάρτη (06.03) ήταν μέρα τακτικής, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ξεκινάει να δείχνει στους παίκτες του, πράγματα που θέλει από αυτούς στο γήπεδο, την Κυριακή (10.03) κόντρα στον Ατρόμητο.

Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το πρώτο δούλευε υπό τις οδηγίες του προπονητή, το άλλο έπαιζε παιχνίδι κατοχής και κυκλοφορίας στο άλλο γήπεδο. Στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα. Ο Δημήτρης Λημνιός έμεινε εκτός και έκανε θεραπεία. Ο νεαρός εξτρέμ δεν θα προπονηθεί ούτε αύριο και αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την Παρασκευή (08.03).

Δημήτρης Πέλκας και Ομάρ Ελ Καντουρί έκαναν θεραπείες, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ ατομικό στο γυμναστήριο. Μόνος του δούλεψε και ο Νίκος Καρέλης , σε υψηλή ένταση και από αύριο αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή.

Την Πέμπτη (07.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...