Η ουσία και τα προβλήματα της πρόκρισης

Την ώρα που μαίνεται η απεγνωσμένη επικοινωνιακή… καταιγίδα γύρω από την πρόκριση του ΠΑΟΚ, η ομάδα αφήνει στους υπόλοιπους τη δημιουργία εντυπώσεων και επικεντρώνεται στην ουσία.
Η ουσία και τα προβλήματα της πρόκρισης

Τη δημιουργία της ομάδας που θα συνεχίσει να παλεύει για την επίτευξη των στόχων της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

 Η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο άφησε πίσω της δύο προβλήματα. Ο Δημήτρης Πέλκας που έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω του χτυπήματος που δέχτηκε, λόγω των έντονων πόνων παραμένει κλινήρης στο σπίτι του και το απόγευμα αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Ο Έλληνας διεθνής μέσος υπέστη τραυματισμό στους κοιλιακούς μύες στα πλάγια της λεκάνης και ο χρόνος απουσίας του θα φανεί από τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς υπέστη διάταση δελτοειδούς συνδέσμου στην ποδοκνημική έπειτα από το δολοφονικό τάκλιν του Καμαρά και η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής (03.03) κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι αμφίβολη. Ο Κροάτης αναμένεται ν’ ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας τις επόμενες μέρες και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Προσπάθεια να προλάβει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σταδίου καταβάλλει κι ο Λέο Ζαμπά , ο οποίος έχει κάκωση στον τετρακέφαλο, ακολουθεί διπλές θεραπείες και την Παρασκευή (01.03) θα δοκιμάσει να μπει σε κομμάτι του κανονικού προγράμματος.

Την Πέμπτη (28.02) οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποφόρτισης και το δεύτερο γκρουπ δούλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας και τη φυσική κατάσταση.

Την Παρασκευή (01.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε ακόμη...