Διαχείριση και δύο νέα προβλήματα

Σ' ένα μαραθώνιο 30 αγωνιστικών είναι νομοτελειακά βέβαιο πως θα έρθουν και αναποδιές, ατυχίες, στιγμές που απλά δεν σου βγαίνει το παιχνίδι όπως το έχεις σχεδιάσει ή θα ήθελες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Διαχείριση και δύο νέα προβλήματα

Από εκεί και πέρα, όλα είναι θέμα στόχων και φιλοσοφίας. Η λογική απογοήτευση για την εμφάνιση και το στραβοπάτημα εντάσσεται στην ευρύτερη διαχείριση των καταστάσεων που προκύπτουν μέσα σ' ένα πρωτάθλημα, στο οποίο ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας αήττητος και η ισοπαλία απέναντί του – ειδικά στην Τούμπα – φαντάζει άθλος για τον αντίπαλο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του πρώτοι απ' όλους έχουν δει κι αναγνωρίσει τα λάθη που έγιναν. Αυτό είναι και το πρώτο βήμα για να γίνεσαι ακόμα καλύτερος μέσα από την όποια δυσκολία.Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ από το ματς με τον Άρη, είναι η απώλεια δύο σημαντικών ποδοσφαιριστών.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο. Ο χρόνος απουσίας του θα υπολογιστεί μετά τη μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί.Σε μαγνητική θα υποβληθεί κι ο Λέο Ζαμπά , ο οποίος, επίσης, τελείωσε το ματς με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και είναι σίγουρα εκτός του επαναληπτικού Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Τη Δευτέρα (25.02) οι παίκτες του ΠΑΟΚ μοιράστηκαν ανάμεσα σε Νέα Μεσημβρία και Τούμπα. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου, ενώ το δεύτερο γκρουπ γυμνάστηκε στο γήπεδο της Τούμπας.Την Τρίτη (26.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στην Τούμπα.

O Ντιέγκο Μπίσεσβαρ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Διαβάστε ακόμη...