Νέα Μεσημβρία, η επιστροφή

Ότι η Νέα Μεσημβρία αποτελεί ένα... ανεξάρτητο κρατίδιο που έχει το δικό του κλίμα, είναι γνωστό από τη μέρα που μπήκε στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ.
Νέα Μεσημβρία, η επιστροφή

Έτσι, ενώ η κακοκαιρία με τις χιονοπτώσεις αποτελεί μια ανάμνηση, το προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου παραμένει πεισματικά ντυμένο στα λευκά.

Τα δύο από τα τρία βασικά γήπεδα εξακολουθούν να είναι κάτασπρα, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους παίκτες του να γυρίσουν έπειτα από αρκετές μέρες στην... έδρα τους και να προπονηθούν κανονικά, στον καθαρισμένο και σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικό χώρο.

Η προπόνηση αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας, τα τελειώματα των φάσεων και την ομαδική λειτουργία τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά. Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας συνέχισε ατομικό πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ ακολουθεί το δικό του μοναχικό αποκατάστασης με καθημερινές πολύωρες θεραπείες και δουλειά στο γυμναστήριο. Ο Σουηδός, μάλιστα, έχει ξεκινήσει ποδήλατο φορώντας πάντα την ειδική προστατευτική μπότα.

Την Πέμπτη (17.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε ακόμη...