Προπόνηση στη χιονισμένη Τούμπα

Το χιόνι είχε σκεπάσει τα πάντα. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου κατάφεραν να καθαρίσουν ένα μέρος του γηπέδου της Τούμπας και έτσι η προπόνηση του Σαββάτου (05.01) διεξήχθη κανονικά, με τους παίκτες να
Προπόνηση στη χιονισμένη Τούμπα

προετοιμάζονται για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή στην Πάτρα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ στον περιορισμένο χώρο που είχαν στη διάθεσή τους χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν κυρίως στη φυσική κατάσαση. Όσο το ένα έπαιζε παιχνίδια κατοχής στο ένα κομμάτι του καθαρού γηπέδου, στο άλλο διεξάγονταν μίνι δίτερμα 4 Vs 4.Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Εβγέν Χατσερίδης έδειξε ότι ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός.

Ο Ουκρανός αμυντικός θα μείνει στο γυμναστήριο και αύριο, όπως και σήμερα και σε δύο μέρες αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο. Ο Τσούμπα Άκπομ έκανε ζέσταμα με την ομάδα και στην συνέχεια δούλεψε στο γυμναστήριο προκειμένου να γίνει ομαλά η επανένταξή του στις προπονήσεις, ενώ και ο Κώστας Μπαλογιάννης δεν βγήκε στο γήπεδο για να προφυλαχθεί. Αμφότεροι θα μπουν από αύριο στο κανονικό πρόγραμμα. Από την προπόνηση απουσίασε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με άδεια.

Ο Δικέφαλος την Κυριακή (06.01) θα προπονηθεί στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...