Χιόνια στην κορυφή…

Νικητής από ακόμα μια εκτός έδρας δοκιμασία και πλέον οκτώ βαθμούς μακριά από τον δεύτερο της βαθμολογίας, ο ΠΑΟΚ (και) στη Λιβαδειά έδειξε πως έχει μάθει να ζει με την πίεση και να δίνει τις απαντήσεις του στο γήπεδο.
Χιόνια στην κορυφή…

Εκεί που αποτελεί την κορυφαία ομάδα της Super League.

H Τρίτη (18.12), λοιπόν, βρήκε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και με χιόνια. Στη Νέα Μεσημβρία που έχει το δικό της αυτόνομο κλίμα!! Οι καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τον Ράζβαν Λουτσέσκου , τον προπονητή που έφτασε πιο γρήγορα από οποιονδήποτε στην ιστορία του ΠΑΟΚ τις 50 νίκες, να κρατήσει τους παίκτες του στο γυμναστήριο.

Η νίκη του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, βέβαια, επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ. Το πρωί της Τρίτης ο Σουηδός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία επιβεβαίωσε τη ρήξη αχίλλειου τένοντα. Εντός της ημέρας θ’αποφασιστεί η ημερομηνία που ο ποδοσφαιριστής θα μπει στο χειρουργείο προκειμένου να ξεκινήσει το μακρύ δρόμο της αποθεραπείας του. Ο Βέρνμπλουμ δείχνοντας την ισχυρή προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του ήταν ο πρώτος που έσπευσε να συγχαρεί τους συμπαίκτες του για τη νίκη στη Λιβαδειά και να αστειευθεί μαζί τους παρά τον πόνο και τη στεναχώρια του.

Από εκεί και πέρα, ο Μαουρίσιο έχει μια κάκωση στους οπίσθιους μηριαίους από υπερέκταση και η κατάστασή του θ’αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες, ενώ οι Πέλκας , Βιεϊρίνια συνεχίζουν αποθεραπεία.

Την Τετάρτη (19.12) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...