Δουλειά στην ομίχλη

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό. Το Σάββατο (15.12) το πρόγραμμα αφορούσε κυρίως τον τομέα της τακτικής.
Δουλειά στην ομίχλη

Το σκηνικό στη Νέα Μεσημβρία θύμιζε κάτι από... θρίλερ, καθώς τα πάντα είχαν καλυφθεί από πυκνή ομίχλη, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να δουλεύουν με χαμηλή ορατότητα.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην βασική 11άδα στην αναμέτρηση με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ για τους υπόλοιπους το μενού περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι ενόψει Λιβαδειάς, καθώς και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια , σύμφωνα με τ'αποτελέσματα των εξετάσεων, υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους κι αναμένεται ν'απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο Δημήτρης Πέλκας έχει μια κάκωση στο γαστροκνήμιο με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να υπολογίζεται σε περίπου δέκα μέρες.

Την Κυριακή (16.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για τη Βοιωτία.

Διαβάστε ακόμη...