Έμφαση στο τακτικό κομμάτι

Η προετοιμασία του Δικεφάλου για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή (09.12) στις 19:30 συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής (07.12) με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, η οποία ήταν εστιασμένη στον τομέα της τακτικής.
Έμφαση στο τακτικό κομμάτι

Μετά από πολύ καιρό ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε αρκετές μέρες να προετοιμάσει ένα παιχνίδι, με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού ο ΠΑΟΚ δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα.Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αφιερώσει τις τελευταίες προπονήσεις στο κομμάτι της τακτικής, προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί ακόμα πιο βελτιωμένη και έτοιμη για την επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση.

Έτσι και την Παρασκευή (07.12) οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο μέσα από διάφορες ασκήσεις στην τακτική προσέγγιση του αγώνα με τους Θεσσαλούς.Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ ο Αλίν Τόσκα έκανε θεραπεία και αποχώρησε καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Δημήτρης Πέλκας στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης δέχθηκε μία κλωτσιά στην αριστερή ποδοκνημική και αποχώρησε προληπτικά, με την κατάσταση του ωστόσο να μην εμπνέει ανησυχία.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το Σάββατο (08.12) στο γήπεδο της Τούμπας στις 10:30.

Διαβάστε ακόμη...