London is calling…

Το κέρδος του αγώνα με την Ξάνθη ήταν η παραμονή στην κορυφή με πέντε βαθμούς από τον δεύτερο Ατρόμητο και το ρεπό που έδωσε ως επιβράβευση στους ποδοσφαιριστές του ο Ράζβαν Λουτσέσκου.
London is calling…

Το πρωτάθλημα, όμως, τώρα κάνει στην άκρη. Τώρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσπαθήσει να διορθώσει τα δικά του λάθη που τον έφεραν σε δύσκολη θέση στην Ευρώπη.

Μετά τα δύο ματς με τη Βίντι, ο ΠΑΟΚ δεν έχει την υπόθεση πρόκριση στα χέρια του, αλλά κανείς δεν πρέπει να τον θεωρήσει τελειωμένο πριν ολοκληρωθούν οι αγώνες για τον όμιλο. Επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ η Τσέλσι η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους 32 του Europa League με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ξεκίνησε στη Νέα Μεσημβρία, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στην Ξάνθη ν' ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Φερνάντο Βαρέλα , ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο ματς του Σαββάτου, γυμνάστηκε κανονικά, όπως κι ο Μαουρίσιο που εξακολουθεί, βέβαια, να έχει μια ενόχληση στο δεξί προσαγωγό και η περίπτωσή του θ' αξιολογείται καθημερινά. Μικροενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους έχει κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί .

Την Τρίτη (27.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε ακόμη...