Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Πριν την πρεμιέρα της σεζόν, οι προβλέψεις για τον Παναθηναϊκό ήταν δυσοίωνες. Εκκίνηση -6 και νεανικό, άπειρο ρόστερ έκαναν τους «ειδικούς» να μην υπολογίζουν στην αντίδραση των Πράσινων.
Η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Το ποδόσφαιρο, όμως, εκθέτει κι αντίπαλος στο ντέρμπι της Δευτέρας (29.10) έρχεται στην Τούμπα έπειτα από έξι νίκες και μια ισοπαλία.

Ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο είναι οι άλλες δύο αήττητες ομάδες της Super League γεγονός που δείχνει την σημασία και το βαθμό δυσκολίας του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει δείξει πως στα δύσκολα λειτουργεί καλύτερα και καλείται να το δείξει άλλη μια φορά προκειμένου να επανέλθει μετά την ήττα από τη Βίντι.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τραυματία Μαουρίσιο , αφού κι ο Βιεϊρίνια επιστρέφει μετά την αποφόρτιση της περασμένης Πέμπτης. Ο Ρουμάνος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση δούλεψε στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στημένες φάσεις, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος επέλεξε τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Λημνιό, Ουάρντα, Ζαμπά, Άκπομ, Πρίγιοβιτς.

Διαβάστε ακόμη...