Με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση

Η αίσθηση πως το πρόγραμμα των δύσκολων αγώνων ολοκληρώθηκε στη Λευκορωσία βρίσκει κάθετα αντίθετο τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τη φιλοσοφία που έχει περάσει στον ΠΑΟΚ.
Με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση

 Ο Δικέφαλος έχει μπροστά του άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Αυτό με τον ανανεωμένο Απόλλωνα Σμύρνης που έρχεται στην Τούμπα για να αποσπάσει το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα.

Για το λόγο αυτό ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να συνεχίσουν να έχουν το απόλυτο στη Super League Σουρωτή. Η μοναδική ομαδική προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το ματς έγινε στην Τούμπα κι αφορούσε την τακτική.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Εβγέν Χατσερίδης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική από χτύπημα που δέχτηκε κάτι τη διάρκεια της προπόνησης.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Βιεϊρίνια , Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ , Μαουρίσιο , Κάνιας , Μπίσεσβαρ, Πέλκας , Ζαμπά , Λημνιός , Πρίγιοβιτς , Καρέλης , Άκπομ

Διαβάστε ακόμη...