Στην τελική ευθεία για Ηράκλειο

Ή ώρα για επιστροφή στην αγωνιστική δράση πλησιάζει και ο ΠΑΟΚ κορυφώνει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.
Στην τελική ευθεία για Ηράκλειο

Το πρόγραμμα της Πέμπτης ήταν αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης στο Γεντί Κουλέ. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε με τους παίκτες του σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Μετά το ζέσταμα οι αμυντικοί έμειναν στο πάνω γήπεδο και ασχολήθηκαν με την κυκλοφορία της μπάλας υπό πίεση, ενώ οι επιθετικοί επικεντρώθηκαν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στα τελειώματα μετά από πλαγιοκοπήσεις.

Στο τελευταία μέρος διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα, με τον προπονητή να βρίσκεται συνεχώς στο κέντρο της προσοχής και να δίνει διαρκώς οδηγίες.Το μοναδικό όνομα στο ιατρικό δελτίο είναι αυτό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς . Ο Σέρβος φορ έκανε θεραπεία.

Την Παρασκευή (14.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία για την Κρήτη.

Διαβάστε ακόμη...