Πρόβα για Νόρτζελαντ

Η απογευματινή προπόνηση της Κυριακής (01.07) στο Χορστ της Ολλανδίας ήταν αφιερωμένη στην τακτική προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό φιλικό κόντρα στην Νόρτζελαντ.
Πρόβα για Νόρτζελαντ

Πριν την έναρξη του προγράμματος ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους εξήγησε τι θέλει να δει από αυτούς κόντρα στους Δανούς. Το πρώτο μέρος περιελάμβανε ζέσταμα, ενώ στην συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Όσο η μία ομάδα δούλευε στον τομέα της τακτικής με το τεχνικό επιτελείο, η άλλη έπαιξε παιχνίδι κατοχής, οκτώ εναντίον δύο.

Στο φινάλε διεξήχθη παιχνίδι τριών ομάδων σε μικρό χώρο.Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε με πρόγραμμα αποφόρτισης και δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό, όπως και ο Εβγέν Χατσερίδης , ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική. Εκτός αγώνα θα μείνει και ο Λέο Ζαμπά ο οποίος νιώθει ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός προληπτικά. Ο Ντοριάν Λεβέκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Τιμπό Μουλέν συνέχισε με θεραπεία στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Διαβάστε ακόμη...