Για το καλύτερο φινάλε

Με συνέπεια, σοβαρότητα, συγκέντρωση, αυταπάρνηση, αυτοπεποίθηση, εγωισμό, αυτοσεβασμό, σθένος, πείσμα, δύναμη και χαρακτήρα νικητή, ο ΠΑΟΚ παρουσίασε την καλύτερη ομάδα στη Super League Σουρωτή.
Για το καλύτερο φινάλε

Μέσα στο 2018 ο Δικέφαλος έχασε μόλις ένα ματς και κέρδισε όλα τα υπόλοιπα. Μένει άλλο ένα για να κλείσει την πορεία του στο πρωτάθλημα. Ως νικητής και κορυφαίος. Αυτή τη φορά μπροστά στον κόσμο του.

Η αναμέτρηση με τον Πλατανιά ρίχνει την αυλαία για το πρωτάθλημα και είναι ο μοναδικός τελικός που σκέφτεται ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του άλλωστε, έχουν δείξει πως δεν παρασύρονται απ' οτιδήποτε κι αν συμβαίνει εκτός γηπέδου. Μόνο το ποδόσφαιρο έχει σημασία και με αυτό το σκεπτικό θα μπουν στο γήπεδο για να διεκδικήσουν ακόμα τρεις βαθμούς.

Μετά το διήμερο ρεπό που παραχώρησε ο Ρουμάνος τεχνικός, ο Δικέφαλος επέστρεψε στις προπονήσεις και την μίνι προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου. Το πρόγραμμα αφορούσε τη φυσική κατάσταση με μπάλα, αλλά και την κατοχή και την κυκλοφορία.

Ο Τζάλμα Κάμπος με τον Στέλιο Μαλεζά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης κι από αύριο Πέμπτη (03.05) αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα. Οι Μουλέν , Γλύκος συνέχισαν θεραπεία στο γυμναστήριο.

Την Πέμπτη (03.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε ακόμη...