Η αποστολή για τον τελικό

Το πρώτο βήμα έγινε στη Νέα Σμύρνη, αλλά όπως τόνισε κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου το (πραγματικό) ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο κι ο ΠΑΟΚ οφείλει να δείξει τον απαραίτητο σεβασμό για να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου.
Η αποστολή για τον τελικό

Ο Δικέφαλος θέλει να έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του κι απέχει έναν αγώνα μακριά την πρόκριση. Έναν αγώνα διαφορετικό σε σχέση με τον αντίστοιχο του πρωταθλήματος, αλλά εξίσου δύσκολο.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (16.04) ο Ρουμάνος τεχνικός δούλεψε στην τακτική, στα τελειώματα έπειτα από οργανωμένη προσπάθεια και στις στημένες φάσεις. Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου , όπως και οι Πέλκας , Μαουρίσιο που επιστρέφουν από τιμωρία.

Αντίθετα, ο Τιμπό Μουλέν προτιμήθηκε να προφυλαχθεί καθώς οι ενοχλήσεις στην πελματιαία απονεύρωση εξακολουθούν να τον ταλαιπωρούν. Εκτός και οι Μαλεζάς , Μιχόγεβιτς που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα.

Οι 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ είναι οι: Σιαμπάνης , Πασχαλάκης , Μάτος , Αζεβέδο , Κρέσπο , Βαρέλα , Μαουρίσιο , Σάκχοφ , Κάνιας , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Πέλκας , Κάμπος , Βιεϊρίνια , Μακ , Λημνιός , Κουλούρης , Πρίγιοβιτς .

Διαβάστε ακόμη...