Και τώρα… τελική ευθεία!

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στη δουλειά μετά τις διακοπές του Πάσχα και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς, με πρώτο αυτό κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα 
Και τώρα… τελική ευθεία!

το Σάββατο (14.04, 19:30) για την 27η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν να αποδεικνύουν εντός γηπέδου ότι είναι ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, να κλείσουν με νίκες την σεζόν και να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι εντός των τεσσάρων γραμμών.

Το απόγευμα της Δευτέρας (09.04) το ποδοσφαιρικό τμήμα συγκεντρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία και... σήκωσε μανίκια. Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια αποφόρτισης με έμφαση στη φυσική κατάσταση.

Ο Στέλιος Μαλεζάς αποχώρησε προληπτικά από την προπόνηση, καθώς αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στη γάμπα. Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες, με την πρώτη εκτίμηση να δείχνει ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.

Ο Δημήτρης Λημνιός έκανε ατομικό και ακολούθησε θεραπείες, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο ισχίο από το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Παρομοίως και ο Παναγιώτης Γλύκος που έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Την Τρίτη (10.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...