«Σκληροί και δυνατοί στην άμυνα…»

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, το παιχνίδι που θα γίνει αυτό το Σάββατο στο PAOK Sports Arena στις 16:30 για την 21η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League και στυο πλαίσιο της «Ημέρας ΠΑΟΚ – Ημέρα μπάσκετ».
«Σκληροί και δυνατοί στην άμυνα…»

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την προβολή βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, εκτός του Δημήτρη Καραμανώλη, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφερόμενος στον αγώνα με τον Κόροιβο, τόνισε: «Επιστρέφουμε στο γήπεδο μας μετά από δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί, πειθαρχημένοι και επιθετικοί για να κάνουμε ακόμα μία νίκη που θα μας βοηθήσει να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία. Θα χρειαστεί να είμαστε σκληροί και δυνατοί στην άμυνα, καθώς ο Κόροιβος είναι μια ομάδα που δεν πρέπει να την αφήσουμε να βρει καλό ρυθμό. Έχει παίκτες που παίζουν με το ένστικτο και την ψυχολογία και έτσι η ατομική μας άμυνα θα παίξει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού».

Ο ΠΑΟΚ πλέον έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του μόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα, έχει περισσότερο χρόνο προετοιμασίας για κάθε αγώνα και όπως επισημαίνει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου: «Κάθε φορά που έχουμε αρκετές μέρες προπόνησης και όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας, βοηθάει στην καλύτερη λειτουργεία της ομάδας και στην καλύτερη προσαρμογή στον εκάστοτε αντίπαλο. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την κατάσταση».

Σχολιάζοντας την «ημέρα ΠΑΟΚ-ημέρα μπάσκετ» και την παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο για τον αυριανό αγώνα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Με την χαμηλή τιμή του εισιτηρίου, νομίζω ότι είναι μια μέρα στην οποία μπορεί ο κάθε φίλαθλος να έρθει με την οικογένειά του στο γήπεδο, να απολαύσει ένα ωραίο παιχνίδι και να δει την αγαπημένη του ομάδα να πετυχαίνει ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα».

Διαβάστε ακόμη...