Η αποστολή για την πρόκριση

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε με προπόνηση στην Τούμπα κι ο ΠΑΟΚ πετάει στην Αθήνα με στόχο να τελειώσει τη... δουλειά που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη.
Η αποστολή για την πρόκριση

Ο Δικέφαλος έχει υπέρ του το προβάδισμα του πρώτου αγώνα, ωστόσο, ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πως τίποτα δεν έχει κριθεί και είναι αποφασισμένοι να σφραγίσουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Η προπόνηση της Τετάρτης (07.02) αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και τις στημένες φάσεις . Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους.

Αντιθέτως, ο Τιμπό Μουλέν είναι για πρώτη φορά στις επιλογές του Λουτσέσκου που θέλει να βάλει σταδιακά τον Γάλλο στο κλίμα της ομάδας εν όψει της απαιτητικής συνέχειας.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μετέβη με άδεια στην Ιταλία προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές υποθέσεις. Τις μέρες που θα παραμείνει εκεί, σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ της ομάδας, θ' ακολουθεί κανονικά το προπονητικό του πρόγραμμα σε αθλητικό κέντρο.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης.

Διαβάστε ακόμη...