Η αποστολή για τον Απόλλωνα

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον πρώτο από μια σειρά δύσκολων αναμετρήσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Η αποστολή για τον Απόλλωνα

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές τους γνωρίζουν πως τα δύσκολα είναι μπροστά τους κι ετοιμάζονται αναλόγως προκειμένου ν' ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες.

Χρονικά πρώτο – άρα και πιο σημαντικό – από τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι αυτό με τον Απόλλωνα, ο οποίος έχει αλλάξει κατά πολύ σε σχέση με τον πρώτο γύρο κι ετοιμάζεται να παλέψει για την παραμονή του στη Super League Σουρωτή.

Με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο και αρκετά νέα, αλλά πολύ έμπειρα πρόσωπα, όπως οι πρώην ασπρόμαυροι Τσουκαλάς, Ζησόπουλος, η Ελαφρά Ταξιαρχία στοχεύει στην ανάκαμψη που θα την κρατήσει στην κατηγορία και θα επιδιώξει να πάρει αποτέλεσμα στην απόρθητη ως τώρα Τούμπα.

Ο Δικέφαλος, βέβαια, δεν σκοπεύει να χαλάσει το σερί των οκτώ νικών και να χάσει έδαφος στην προσπάθειά του για την κατάληψη της κορυφής. Ο Λουτσέσκου είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει απουσίες λόγω τραυματισμών ή τιμωριών και να... προβληματίζεται για τις επιλογές του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση δούλεψε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στις στημένες φάσεις και μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την 18άδα στην οποία μετέχουν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

Διαβάστε ακόμη...