Φυσική κατάσταση και τακτική

Οι διακοπές ανήκουν στο παρελθόν και πλέον η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων έχει αρχίσει.
Φυσική κατάσταση και τακτική

Πρώτη προπόνηση της χρονιάς για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου, που κινούνται σε ρυθμούς Λεβαδειακού.

 Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στην δουλειά μετά το ρεπό της Πρωτοχρονιάς και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση κόντρα στους Βοιωτούς το Σάββατο (06.01, 17:15) στο γήπεδο της Τούμπας.Το πρόγραμμα της Τρίτης (02.01) περιελάμβανε δουλειά τόσο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, όσο και σε αυτό της τακτικής.

Μετά την προθέρμανση οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν παιχνίδι κατοχής και κυκλοφορίας σε μικρές εστίες.Στην συνέχεια κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν έναν στίβο μάχης που έστησε το τεχνικό επιτελείο, με εμπόδια, ενώ το τελευταίο μέρος του προγράμματος ήταν αφιερωμένο στην τακτική με παιχνίδι 10 Vs 10 σε μία εστία.

Γλύκος και Ελ Καντουρί συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα και δουλεύουν προκειμένου να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς.Την Τετάρτη (03.01) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...