Τακτική και φυσική κατάσταση

Την ιδανική αγωνιστική συμπεριφορά με την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση προσπαθεί να συνδυάσει ο Ράζβαν Λουτσέσκου.
Τακτική και φυσική κατάσταση

Έτσι, η προπόνηση της Τετάρτης (06.12) αφορούσε την τακτική μέσα από ασκήσεις με στόχευση και στη φυσική κατάσταση. Ο Ρουμάνος τεχνικός, άλλωστε γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως η ομάδα του οφείλει να είναι άρτια προετοιμασμένη και έτοιμη ν' αντέξει σε συνθήκες υψηλής πίεσης προκειμένου να πετύχει τους στόχους της.Την Πέμπτη (07.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Ο Τζάλμα Κάμπος ολοκλήρωσε το ατομικό του πρόγραμμα και την Πέμπτη (07.12) αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έκανε το ζέσταμα με την ομάδα και στη συνέχεια ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα. Οι Πούγγουρας , Κάτσε γυμνάστηκαν προληπτικά μόνοι τους λόγω ενοχλήσεων σε τετρακέφαλο και αχίλλειο τένοντα αντίστοιχα.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ξεκίνησε τρέξιμο, o Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε θεραπεία, ενώ ο Παναγιώτης Γλύκος έχει ξεκινήσει να εντάσσει κομμάτια από προπόνηση τερματοφυλάκων στο πρόγραμμά του.Τέλος, ο Ντόριαν Λεβέκ υποβλήθηκε στη Γαλλία σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ουλώδους ιστού του αριστερού τετρακεφάλου (από παλιά θλάση) το οποίο θεωρήθηκε πως ήταν η πηγή των ενοχλημάτων στην συγκεκριμένη περιοχή. Το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ είναι σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή και τον γιατρό που έκανε την επέμβαση ώστε να καθοριστεί το πλάνο αποθεραπείας.

Διαβάστε ακόμη...