Τακτική κι αποτελεσματικότητα

Βρισκόμαστε δύο μέρες πριν από το ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου κόντρα στην ΑΕΚ κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου φροντίζει ώστε οι παίκτες του να είναι απολύτως έτοιμοι για την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης.
Τακτική κι αποτελεσματικότητα

Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του δουλεύουν προκειμένου από τη μία ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να παρουσιάζει συνεχώς βελτιωμένη εικόνα κι από την άλλη να γίνει πιο αποτελεσματικός μακριά από την Τούμπα.

Ως τώρα, ο Δικέφαλος δεν έχει πάρει τους βαθμούς που άξιζε μακριά από το γήπεδό του και όλοι στην ομάδα επιθυμούν να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Η προπόνηση της Παρασκευής (03.11) ήταν αφιερωμένη στην συνολική τακτική συμπεριφορά σε συνθήκες άμυνας κι επίθεσης με τον Λουτσέσκου να εξηγεί στους παίκτες του πως και που πρέπει να κινηθούν στον αγωνιστικό χώρο,  ώστε να κλείσουν τους διαδρόμους και να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ.

Σε ό,τι αφορά στα ιατρικά, ο Μαουρίσιο ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης με θεραπείες κι ασκήσεις στην πισίνα και οι Μυστακίδης , Γλύκος , Λεβέκ συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

Το Σάββατο (04.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...