Ένα βήμα κάθε φορά

Το μήνυμα το πέρασε ο καθ' ύλην αρμόδιος για την πορεία της ομάδας.
Ένα βήμα κάθε φορά

Ο ίδιος ο προπονητής. Όπως δεν συνέτρεχε λόγος απογοήτευσης μετά το ματς με τον Απόλλωνα, έτσι, δεν υπάρχει και λόγος για ενθουσιασμό μετά την εμφάνιση κόντρα στον Λεβαδειακό.

 Ο Ράζβαν Λουτσέσκου , είναι βέβαιος πως η δουλειά που γίνεται θα συμβάλλει στην συνεχή βελτίωση του ΠΑΟΚ, ωστόσο, γνωρίζει καλύτερα απ' τον καθένα πως υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που επιδέχονται διόρθωσης, ώστε η ομάδα να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης. Την Πέμπτη (21.09) οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Λεβαδειακό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στη φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας, το transition game και την τακτική. Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπέστη διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο, αποχώρησε και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την Παρασκευή (22.09). Ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και αποθεραπείας λόγω των ενοχλήσεών του στον τένοντα του προσαγωγού.

Ο Ζέλικο Μπρκιτς άρχισε να μπαίνει σταδιακά στο πρόγραμμα προπόνησης των τερματοφυλάκων, ο Ντόριαν Λεβέκ έκανε προπόνηση φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης, ενώ ο Μάριν Λέοβατς προπονήθηκε κανονικά. Την Παρασκευή (22.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας στις 18:00.

Διαβάστε ακόμη...