Tα κεφάλια κάτω και δουλειά

Ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Europa League, ήταν ένα σοκ που προκάλεσε την εύλογη απογοήτευση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Tα κεφάλια κάτω και δουλειά

Μια εξέλιξη που υποχρεώνει άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα να χαμηλώσουν το κεφάλι να δουλέψουν σκληρά για ν' αλλάξουν τα δεδομένα.

 Πρώτος το σύνθημα το έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος προσπάθησε να δουλέψει πρώτα στον ψυχολογικό τομέα κι έπειτα σε όλους τους υπόλοιπους που δεδομένα χρειάζεται βελτίωση η ομάδα.

«Ξεκινάμε μια νέα σεζόν» είναι το μήνυμα του Ρουμάνου τεχνικού που γνωρίζει ότι υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά. Την Παρασκευή (25.08) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Έστερσουντς ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποφόρτισης.

Οι υπόλοιποι έβγαλαν πρόγραμμα με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και παιχνίδια έντασης σε μικρό χώρο. Την πρώτη του προπόνηση με τον Δικέφαλο έκανε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί που έμεινε εκτός από το τελευταίο σκέλος της προπόνησης προκειμένου να δουλέψει ατομικά στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Στη διάθεση του Λουτσέσκου βρίσκονται πλέον και οι Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας , Ντόριαν Λεβέκ οι οποίοι γυμνάστηκαν κανονικά δείχνοντας πως έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Το Σάββατο, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...