Με 20 παίκτες στη Σουηδία για την πρόκριση

Με τον Πέλκα να επιστρέφει στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου και συνολικά 20 παίκτες στην αποστολή πετάει για Σουηδία ο ΠΑΟΚ.
Με 20 παίκτες στη Σουηδία για την πρόκριση

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (23.08) με πτήση τσάρτερ για το Έστερσουντ όπου την Πέμπτη (24.08) αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ προκειμένου από τη μία να δουλέψουν την αμυντική λειτουργία κι από την άλλη την ανάπτυξη.

Ο Δημήτρης Πέλκας επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το οστικό οίδημα που υπέστη από χτύπημα στο πρώτο ματς με τους Σουηδούς και βρίσκεται στη διάθεση του Λουτσέσκου . Στη δράση είναι έτοιμος να γυρίσει κι ο Ντόριαν Λεβέκ, ο οποίος ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του, ωστόσο έμεινε εκτός αποστολής διότι έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Οι 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν για τη Σουηδία είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Λέοβατς, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ενρίκε, Λημνιός, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Στο Έστερσουντ ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 20:15 ώρα Ελλάδας, ενώ νωρίτερα, στις 19:45 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Διαβάστε ακόμη...