Πρόκριση στους ομίλους και σκληρή δουλειά

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος έδειξε πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται δουλειά προκειμένου να φτάσει τα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης που έχει θέσει τόσο ο σύλλογος όσο κι ο προπονητής.
Πρόκριση στους ομίλους και σκληρή δουλειά

Γι' αυτό και η προσπάθεια είναι συνεχής και σκληρή. Έτσι, ο Δικέφαλος οφείλει να κλείσει την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και την πρώτη του νίκη στη Super League.

Η προετοιμασία για τον επαναληπτικό με την Έστερσουντς άρχισε νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν στη διάθεσή τους περιθώριο για λίγες ώρες ύπνο μετά την μεταμεσονύκτια επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και στις 10:00 ήταν πάλι στο γήπεδο.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Λεβαδειακό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν εντατικά στους τομείς της φυσικής κατάστασης, της κυκλοφορίας της μπάλας και του transition game μέσα από μια σειρά ασκήσεων υψηλής έντασης.

Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησαν και οι Ντόριαν Λεβέκ, Δημήτρης Πέλκας με τον δεύτερο να έχει πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση της Πέμπτης (24.08). Ρυθμούς ανέβασε κι ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας , ο οποίος έκανε πρόγραμμα επανένταξης, την Τρίτη (22.08) θα δουλέψει σε ακόμα μεγαλύτερη ένταση κι από την Παρασκευή (25.08) αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις. Την Τρίτη (22.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε ακόμη...