Έμφαση στο ποδόσφαιρο

Το μυαλό όλων στο στρατόπεδο του Δικεφάλου είναι στραμμένο στην πρώτη μάχη των Play Offs του Europa League κόντρα στην Έστερσουντς, με το νέο τεχνικό τιμ να δουλεύει κυρίως στο τακτικό κομμάτι.
Έμφαση στο ποδόσφαιρο

Το προπονητικό πρόγραμμα της Κυριακής στην Νέα Μεσημβρία ήταν άκρως ποδοσφαιρικό. Μετά την προθέρμανση που περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις, οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν παιχνίδι κατοχής.

Στην συνέχεια ήταν η ώρα για τακτική. Οι ποδοσφαιριστές σχημάτισαν δύο γκρουπ. Στο πρώτο συμμετείχαν οι επιθετικοί που δούλεψαν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο καθαρά τακτικό κομμάτι, ενώ οι υπόλοιποι έκανα ασκήσεις δύο εναντίον δύο και τριών εναντίον τριών με στηρίγματα, ενώ έκανα και κάποια τρεξίματα. Στην συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν, προκειμένου άπαντες να ακολουθήσουν όλο το ασκησιολόγιο.

Στα πιτς παρέμεινε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, του οποίου η κλινική εικόνα είναι εξαιρετική και αύριο θα διαπιστωθεί ο ακριβής χρόνος απουσίας του.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και οι Χοσέ Κάνιας και Ντοριάν Λεβέκ . Ο πρώτος έτρεξε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο δεύτερος έκανε δυνατό ατομικό πρόγραμμα.

Την Δευτέρα (14.05) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 στην Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...