Προπόνηση με νέα πρόσωπα

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία της ομάδας,ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έπιασαν δουλειά στο γήπεδο με τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.
Προπόνηση με νέα πρόσωπα

Μετά τις απαραίτητες συστάσεις, οι παίκτες ξεκίνησαν ζέσταμα και στην συνέχεια αγωνίστηκαν 10 Vs 10 χωρίς τερματοφύλακες.

Στο επόμενο κομμάτι οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο εξασκήθηκε στα τελειώματα μετά από σέντρες και το δεύτερο δούλεψε με τον προπονητή στο κομμάτι της τακτικής, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προσπαθεί να περάσει κάποια στοιχεία από την ποδοσφαιρική του φιλοσοφία και να εξηγήσει στους παίκτες τι θέλει από αυτούς στο γήπεδο. Στην συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν για τους παίκτες ώστε να εκτελέσουν όλοι ολόκληρο το ασκησιολόγιο, ενώ το τελευταίο μέρος περιελάμβανε οικογενειακό διπλό.

Όσων αφορά το ιατρικό δελτίο ο Χοσέ Κρέσπο έμεινε στο γυμναστήριο και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας, και αύριο αναμένεται να μπει με την υπόλοιπη ομάδα σε κανονικούς ρυθμούς. Κάνιας , Λεβέκ , Μυστακίδης και Γλύκος δούλεψαν ατομικά σε πισίνα και γυμναστήριο.

Το Σάββατο η ομάδα θα προπονηθεί στις 19:30 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...