Ιατρικό δελτίο και αποστολή για Λαμία

Όλα τα νέα για τα προβλήματα τραυματισμών των Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και Λέοβατς και η αποστολή του Δικεφάλου για την φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Λαμία.
Ιατρικό δελτίο και αποστολή για Λαμία

Ο Χοσέ Κρέσπο μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο δεξί ισχίο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι δεν έχει κάτι ανησυχητικό, αλλά προτιμήθηκε να απέχει από τα δύο παιχνίδια για να προφυλαχθεί.

Εκτός θα μείνει και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , ο οποίος έπαθε διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική, και αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς μετά από τρεις μέρες.

Τέλος πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Μάριν Λέοβατς , μετά από μικροενοχλήσεις που ένιωσε στο δεξί ισχίο, και θα απουσιάσει από τα δύο φιλικά. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Την θέση του Λέοβατς για το φιλικό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης , ενώ εκτός έμεινε ο Δημήτρης Λημνιός .

Στο παιχνίδι κόντρα στην Λαμία, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θα έχει στην διάθεσή του, τους εξής ποδοσφαιριστές:

Σιαμπάνη , Μελίσσα , Κωνσταντινίδη , Πούγγουρα , Κάτσε , Λημνιός , Πέλκα , Αθανασιάδη , Κουλούρη , Δημητριάδη , Δημητρίου , Χατζηδίμπα, Τζοβάρα, Τσαούση και Γκαργκαλατζίδη.

Διαβάστε ακόμη...