Αποστολή και πρόγραμμα για την Ουκρανία

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε κι ο Δικέφαλος το πρωί της Τετάρτης (26.07) αναχωρεί για το Κίεβο όπου θ' αντιμετωπίσει την Ολιμπίκ Ντόνετσκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Αποστολή και πρόγραμμα για την Ουκρανία

Την Τρίτη (25.07) οι παίκτες του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς γυμνάστηκαν στην Τούμπα, με τον Σέρβο προπονητή να ρίχνει τους ρυθμούς μετά τη διπλή προπόνηση της Δευτέρας (24.05). Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, παιχνίδια σε μικρό χώρο κι εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επέλεξε τους 21 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι: Ρέι , Μελίσσας , Σιαμπάνης , Λέοβατς , Λεβέκ , Πούγγουρας , Μάτος , Βαρέλα , Κρέσπο , Μαλεζάς , Σάκχοφ , Κάνιας , Τσίμιροτ , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Κάμπος , Ενρίκε , Μακ , Αθανασιάδης , Πρίγιοβιτς , Ουάρντα .

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θ' αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (10:00) με πτήση τσάρτερ για το Κίεβο. Η συνέντευξη Τύπου του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θα πραγματοποιηθεί στις 18:15 και η προπόνηση του Δικεφάλου στο γήπεδο «Βαλερί Λομπανόφσκι» θα διεξαχθεί στις 19:00 και θα είναι ανοικτή 15′ στους εκπροσώπους του Τύπου.

Διαβάστε ακόμη...