Ασκήσεις κατοχής και μίνι δίτερμα

Οι πρώτες μέρες έχουν τον χαρακτήρα προσαρμογής στην προετοιμασία μετα τις διακοπές γι’ αυτό και η ένταση αυξάνεται σταδιακά με τα… δύσκολα ν’ αρχίζουν από Δευτέρα.
Ασκήσεις κατοχής και μίνι δίτερμα

 Το βασικό χαρακτηριστικό των πρώτων προπονήσεων είναι η χρήση της μπάλας σε όλο το πρόγραμμα μετά το ζέσταμα με τις ασκήσεις συναρμογής. Την Παρασκευή (23.06) οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας σε γήπεδο με πέντε εστίες, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε δίτερμα 10 εναντίον 10 σε μικρό χώρο.

Νέο πρόσωπο ήταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , ο οποίος ακολούθησε μέρος της προπόνησης και δεν συμμετείχε στο διπλό, όπως και οι Βαρέλα , Κρέσπο , Κάμπος για λόγους αποφόρτισης. Ο Στέλιος Κίτσιου ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο λόγω καταπόνησης του οργανισμού του από οδοντιατρική επέμβαση.

Το Σάββατο (24.06) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα μοιραστούν σε δύο γκρουπ. Οι Κίτσιου , Λημνιός, Βαρέλα , Λεβέκ , Κρέσπο , Κάνιας , Αθανασιάδης , Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς , Λέοβατς , Πέλκας , Πούγγουρας , Χαρίσης , Χατζηισαΐας θα περάσουν από εργομετρικό έλεγχο και οι υπόλοιποι θα προπονηθούν στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...