Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση

Σε λιγότερο από τρεις μέρες ο ΠΑΟΚ θα μπει στο γήπεδο για να διεκδικήσει έναν από τους στόχους του. Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό έχει ήδη αρχίσει.
Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση

Την Τετάρτη (03.05) ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με το πρόγραμμα να είναι επικεντρωμένο σε ασκήσεις τακτικής, κυκλοφορίας της μπάλας, αμυντικής κι επιθετικής λειτουργίας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του άλλωστε θέλουν να ετοιμάσουν την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα εν όψει του αγώνα της χρονιάς. Το ιατρικό δελτίο παραμένει λευκό κι ο Γιάννης Μυστακίδης συνεχίζει το δικό του μακρύ δρόμο της επιστροφής με όλη την ομάδα να βρίσκεται στο πλευρό του.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (04.05) στην Τούμπα και η ομάδα θ’ ανανεώσει το ραντεβού της για τις 18:00 το απόγευμα στο Μακεδονία Palace προκειμένου ν’ αναχωρήσει για τον Βόλο.

Την παραμονή του τελικού ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:15 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ νωρίτερα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ίβιτς και του αρχηγού Στέλιου Μαλεζά .

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV με όλη την δράση της προπόνησης της Τετάρτης στην Νέα Μεσημβρία και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα γύρω από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...