Άλλο ματς, νέα πρόκληση, ίδια σοβαρότητα

Μια από τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου είναι πως οφείλεις να το σέβεσαι, προκειμένου να σε σεβαστεί κι αυτό.
Άλλο ματς, νέα πρόκληση, ίδια σοβαρότητα

Η σοβαρότητα ανεξαρτήτως συνθηκών είναι ένα από τα συστατικά της επιτυχίας. Ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που έπρεπε την Κυριακή και τώρα ετοιμάζεται να κάνει αυτό που πρέπει και την Τετάρτη (12.04) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ναι, θα είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι, αλλά αυτό είναι κάτι που άπαντες το γνώριζαν από πριν. Δίχως να χρειάζεται να περιμένουν το αποτέλεσμα της Τούμπας για να βγάλουν το συμπέρασμα. Αφορά άλλη διοργάνωση, είναι το πρώτο σκέλος μιας διπλής αναμέτρησης και κρίνει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Δικέφαλος ξεκίνησε από το βράδυ της Κυριακής την προετοιμασία του για τον ημιτελικό. Με την προπόνηση που έκαναν στην Τούμπα όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό. Την Δευτέρα (10.04) η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν βασικοί ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά με πρόγραμμα που αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και τις βασικές αρχές ανάπτυξης.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Φερνάντο Βαρέλα το βράδυ της Κυριακής έδειξαν πως υπέστη μια μικρή διάταση στους κοιλιακούς. Η κλινική του εικόνα τη Δευτέρα φανέρωσε μεγάλη βελτίωση στο σημείο του τραύματος. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε διπλή θεραπεία, ενώ ακολούθησε και το πρόγραμμα αποκατάστασης όσων αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό και την Τρίτη (11.04) θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά.

Διαβάστε ακόμη...