Προετοιμασία για Πανιώνιο

Τα δύσκολα παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ συνεχίζονται με τον Πανιώνιο να έρχεται στην Τούμπα με στόχο να διατηρήσει την απόστασή του από τον Δικέφαλο που θέλει να νικήσει και να πλησιάσει τον αντίπαλό του.
Προετοιμασία για Πανιώνιο

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες του γνωρίζουν πως τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά, μετά την ήττα από την ΑΕΚ, δεν υπάρχει περιθώριο για απώλεια βαθμών και προετοιμάζονται ώστε να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Η προπόνηση της Πέμπτης (16.03) αφορούσε την τακτική και πιο συγκεκριμένα το κομμάτι του transition game από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο. Για τον αγώνα της Κυριακής (19.03) ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Στέλιο Μαλεζά , ο οποίος ταλαιπωρείται κι από διάστρεμμα ποδοκνημικής, τον τραυματία Τζάλμα Κάμπος που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς .

Το πλάνο αποθεραπείας

Ο επιθετικός του Δικεφάλου το βράδυ της Τετάρτης (15.03) υποβλήθηκε σε επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλη Παπακώστα και από σήμερα βρίσκεται ήδη στο σπίτι του για ανάρρωση. Από την Δευτέρα (20.03) ο Πρίγιοβιτς θ' αρχίσει ειδικές θεραπείες στην περιοχή του τραύματος και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με ποδήλατο και ασκήσεις στην πισίνα.

Ο στόχος είναι μετά την πρώτη εβδομάδα αποθεραπείας ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει σε συνθήκες αγωνιστικού τρεξίματος και να δουλεύει παράλληλα σε άλλους τομείς προκειμένου να μην μείνει πίσω σε επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Την Παρασκευή (17.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε ακόμη...