Το βλέμμα στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Η επιστροφή στη Super League μετά το φινάλε των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων δεν ήταν η αναμενόμενη για τον ΠΑΟΚ.
Το βλέμμα στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Στην ίσως χειρότερη φετινή του εμφάνιση, ο Δικέφαλος έχασε δύο βαθμούς στο Καυτανζόγλειο και πλέον συνεχίζει στρέφοντας το βλέμμα του στο Κύπελλο.

Την Καθαρά Δευτέρα (27.02) ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στη Νέα Μεσημβρία και το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο, κυκλοφορία της μπάλας και τελειώματα. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην ΑΕΠ Ηρακλής ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας στην πισίνα.

Ο Πέδρο Ενρίκε που δέχτηκε ένα χτύπημα στο δάκτυλο του ποδιού κι αποχώρησε, έκανε θεραπεία κι από αύριο αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και να είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τους αγώνες που ακολουθούν.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας ως ένα τεστ στη διαδικασία επανένταξης. Ο Ισπανός μέσος θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό τις επόμενες μέρες πριν ενταχθεί και πάλι πλήρως στις προπονήσεις.

Τέλος, ο Γιάννης Μυστακίδης, προπονήθηκε κανονικά.Την Τρίτη (28.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε ακόμη...