Συγκέντρωση σε Super League και Κύπελλο

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε το Europa League με το κεφάλι ψηλά κι έπειτα από μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, σε μια δύσκολη έδρα.
Συγκέντρωση σε Super League και Κύπελλο

Ο Δικέφαλος αποκόμισε εμπειρίες από το ευρωπαϊκό του ταξίδι, έδειξε τις δυνατότητές του και τώρα συγκεντρώνεται στις εγχώριες υποχρεώσεις του.

Όπως, είπε κι ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σάλκε, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος στη Super League και να πάει ως το τέλος του δρόμου στο Κύπελλο. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχει το πρωτάθλημα και ο αγώνας της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΠ Ηρακλής που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού στη Football League.

Στο ματς αυτό ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Εβγέν Σάκχοφ , ο οποίος θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της τιμωρίας επειδή συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας συνέχισε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης κι επανένταξης σε αυξημένη ένταση και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Σάλκε ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις στην πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, δουλεύοντας την κυκλοφορία και την κατοχή μπάλας μέσα από συνεργατικές ασκήσεις.

Την Παρασκευή (24.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε ακόμη...