Με 20 παίκτες στην Γερμανία

Οι τιμωρημένοι Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, ο τραυματίας Κάνιας και οι Πρίγιοβιτς, Κάτσε που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη και όλοι οι υπόλοιποι ετοιμάζουν βαλίτσες για Γερμανία.
Με 20 παίκτες στην Γερμανία

Ο Βλάνταν Ίβιτς καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του για τη ρεβάνς κόντρα στη Σάλκε χωρίς τους έξι συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, με δεδομένο το 0-3 του πρώτου αγώνα και δίχως χρονικά περιθώρια ευελιξίας.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας μοιράστηκε ανάμεσα στην αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στη Βέροια και στις ασκήσεις για την κυκλοφορίας της μπάλας και την αμυντική τακτική.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή του, όπως και οι Γλύκος , Μπρκιτς που είχαν μικροενοχλήσεις στη μέση. Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν το πρωί της Τρίτης με πτήση τσάρτερ για την Γερμανία είναι οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Σιαμπάνης , Δεληγιαννίδης , Κίτσιου , Μαλεζάς , Κρέσπο , Πούγγουρας , Χατζηισαΐας , Σάκχοφ , Χαρίσης , Τσίμιροτ , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Μυστακίδης , Ενρίκε , Κάμπος , Ουάρντα , Κουλούρης , Αθανασιάδης .

Την Τρίτη (21.02) ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στην AufSchalke Arena στις 18:00 ώρα Γερμανίας (15′ ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου), ενώ νωρίτερα στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Διαβάστε ακόμη...