Κυκλοφορία και τελειώματα ...

Το παιχνίδι με τη Σάλκε ανήκει πια στο παρελθόν και στη διαδικασία συνεχούς ανάπτυξης της ομάδας κατατάσσεται στη λίστα με τα χρήσιμα για το μέλλον μαθήματα.
Κυκλοφορία και τελειώματα ...

Ο ΠΑΟΚ εξουδετέρωσε τα δυνατά στοιχεία του παιχνιδιού των Γερμανών, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε και πλέον η ρεβάνς έχει αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας. Μέχρι τότε, όμως, μεσολαβεί ο αγώνας πρωταθλήματος με την Βέροια κι ο Δικέφαλος θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες του, λοιπόν, συνεχίζουν τη δουλειά τους, ώστε ο ΠΑΟΚ να μην βγει εκτός της ανοδικής του πορείας. Η προπόνηση της Παρασκευής (17.02) αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και τα τελειώματα έπειτα από συνδυαστική κίνηση.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στη Σάλκε ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στην πισίνα. Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο δέχτηκε ένα χτύπημα στον μηρό κι έκανε μόνο θεραπεία λόγω της ενόχλησης στην περιοχή. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, ωστόσο, θ' αξιολογηθεί στην αυριανή προπόνηση.

Επίσης, ο Μάριν Λέοβατς εξετάστηκε από ωτορινολαρυγγολόγο προκειμένου ν' αποκλειστεί η πιθανότητα κατάγματος στη μύτη από το χτύπημα που δέχτηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Γερμανούς. Από εκεί και πέρα, ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το Σάββατο (18.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στo γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...