Και τώρα η Ευρώπη (vid)

Είναι η ώρα που το πρωτάθλημα και το Κύπελλο κάνουν λίγο στην άκρη κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη.
Και τώρα η Ευρώπη (vid)

Τρεις μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Σάλκε για τους 32 του Europa League κι ο Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στους Γερμανούς.

Η επόμενη μέρα του αγώνα με την Ξάνθη αφιερώθηκε στην αποθεραπεία όσων αγωνίστηκαν κόντρα στην ακριτική ομάδα με ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι ποδοσφαιριστές που πέρασαν ως αλλαγή ή δεν χρησιμοποιήθηκαν δούλεψαν στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας και της επιθετικής τακτικής με έμφαση στα τελειώματα έπειτα από συνδυαστική προσπάθεια.

Ο Δημήτρης Πέλκας ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας του κι επέστρεψε στις προπονήσεις με σταδιακή επιβάρυνση σε συγκεκριμένα κομμάτια του προγράμματος, ενώ ο Χοσέ Αλμπερτο Κάνιας ξεκίνησε τρέξιμο κι αποκατάσταση.

Την Τρίτη (14.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο της κάμερας του PAOK TV με πλάνα από την προπόνηση της Δευτέρας στην Νέα Μεσημβρία και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα γύρω από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...